Det här är Hälsoutmaningen!

Hälsoutmaningen är ett 21-dagarsprogram med fokus på fysisk aktivitet och återhämtning. Varje deltagare väljer själv hur man vill genomföra utmaningen och vilken nivå man känner är lagom. Alla kan vara med. Programmen är framtagna av ledande forskare och experter.

Kom igång på 1-2-3

Anmälan öppnas

Är det dags att köra en Hälsoutmaning? Kul! Allt som behövs är IMR:s app. I den anmäler sig varje deltagare och väljer nivå. När Hälsoutmaningen drar igång delas alla in i mindre grupper och IMR:s hälsocoacher stöttar teamen.

Ny aktivitet varje dag

Varje dag får deltagarna en ny aktivitet i appen. Fysisk aktivitet blandas med återhämtning och tips från idrottsprofiler och ledande forskare.

Hälsoutmaningen avklarad

Tre veckor går fort när man har roligt. Efter utmaningen kan varje medarbetare fortsätta att arbeta med sin hälsa i vår app. I den finns allt och lite till när det handlar om träning, kost och återhämtning. Glöm inte att haka på nästa Hälsoutmaning!

3 anledningar att göra en Hälsoutmaning

Det ökar engagemanget

Hälsa är den viktigaste faktorn när det gäller att öka engagemanget på arbetsplatsen. När vi mår bra så går vi till jobbet med lust och energi och blir mer produktiva.

Det stärker vi-känslan

Att ha roligt tillsammans utanför de vanliga arbetsuppgifterna stärker de sociala banden mellan medarbetarna och ökar samarbetsförmågan. Att klara av något tillsammans ökar vi-känslan och stoltheten.

Det bryter stillasittandet

Endast 1 av 5 når upp till rekommendationerna för fysisk aktivitet. Med Hälsoutmaningen bryter ni stillasittandet och sätter hela teamet i rörelse.

Boka demo

*” anger obligatoriska fält

Hur många medarbetare är ni?
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.